Dracula

27. Januar 2022 19:30 - 28. Januar 2022 19:30

Tag med på en rejse til det mørke Transsylvanien i en usædvanligt fri gendigtning af Bram Stokers vampyrklassikeren

Teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Opera banker gravrusten af gravrøsten, når Figaros hold af vampyrjægere drager med den unge sagfører Jonathan Harker til grev Draculas slot i de transsylvanske bjerge.

Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven. Mens greven, der har fået blod på tanden, rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, befinder Harker sig på slottet – fanget af Draculas kvindelige vampyrer. Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset om at finde grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af Dracula tilsættes kendte hits fra opera, operette og musicals og krydres med komik, musik og gys… og masser af hvidløg.

Forfattere: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Kristian Jensen, frit efter Bram Stoker
Instruktører: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Kristian Jensen
Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Produktion: Figaros og Den Ny Opera

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her