Dutch Swing College Band

19. Februar 2022 20:00

I mere end 75 år har Dutch Swing College Band leveret traditionel jazz i verdensklasse. Nu kan du opleve bandet i Musikhuset Esbjerg. Koncerten er en del af Esbjerg Jazz Festival

Dutch Swing College Band begyndte som en amatørband i Haag i Holland under besættelsen, og siden da har bandet udviklet sig til et verdensberømt jazzensemble, som er bannerfører for den traditionelle jazzmusik.

I dag er Dutch College Swing Band det jazzband i verden, der har eksisteret i længst tid, og de har udgivet mere end 500 albums. De er fortsat en af Hollands mest populære eksportvarer, og uanset om deres koncertturneer bringer dem gennem Storbritannien, Thailand, Malaysia, Israel, Ungarn, Kina eller Skandinavien, begejstrer de deres publikum.

Bandet har i årets løb gennemgået flere udskiftninger, men kvaliteten og integriteten er tårnhøj som altid. Dutch Swing College er – selv efter mere end 75 år – stadig garant for traditionel jazz i absolut verdensklasse.

Oplev et stykke swingende europæisk jazzhistorie, når Dutch Swing College Band gæster Musikhuset Esbjerg i forbindelse med Esbjerg Jazz Festival.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer (inklusive pause)

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere