Eks-mænd

30. Marts 2021 19:30

Makkerparret Lykkegaard og Ellegaard tørner sammen i en road-comedy om to meget forskellige mænd, fanget i hver deres gigantiske midtvejskrise

Du er i en glohed lufthavn i Nordspanien. Der er kø ved security, du har tømmermænd, dit fly er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Det skulle da lige være, hvis ham, du rendte i, var ham, der var rendt med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles, lige bortset fra rygproblemer, manglende stedsans, den samme eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb, som forrige sæson gav os den yderst morsomme Livet – hvor svært ka’ det være.

Denne gang mødes de i en nyskrevet road-comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne, skrevet af revykongerne René Vase og Jannik Fuglsang.

Forfattere og instruktører: René Vase og Jannik Fuglsang
Scenograf: Kirsten Brink
Dramaturg: Ninette Mulvad
Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard
Produktion: Folketeatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 310 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 30. Marts 2021 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere