Elverhøj

Elverhøj

31. Januar 2020 19:30 - 1. Februar 2020 16:00

Den Ny Opera er igen gået sammen med operaselskabet Figaros og præsenterer endnu en vanvittig fortolkning af et nationalklenodie, denne gang Heibergs Elverhøj

Elverhøj blev skrevet af Johan Ludvig Heiberg i 1828 som bestillingsarbejde af kong Frederik VI, og selvom Heiberg næppe havde forestillet sig, at hans nationalromantiske fortælling om elverfolk, forbyttede børn og kærlighed skulle blive en evergreen, spiller stykket den dag i dag for fulde sale på Det Kongelige Teater.

Nu tager Den Ny Opera og Figaros Elverhøj under kærlig behandling, og i hænderne på Figaros’ Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen bliver Elverhøj helt sikkert ikke som man kender den. Denne meget lidt højpandede udgave af Elverhøj byder på skøre indfald, musik og komik, og det kan nok heller ikke undgås, at en forbryderbande blander sig, ikke blot i ouverturen, men i selve handlingsforløbet.

Ligesom ved sidste sæsons Svend, Knud og Valdemar bliver Elverhøj behandlet kærligt, men ublidt, så du kan glæde dig til en gakket, morsom og gennemmusikalsk forestilling.

Produktion: Den Ny Opera og Figaros
Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard, Allan Dahl Hansen.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Pladser: Til Elverhøj er der i alt 466 tilgængelige pladser pr. forestilling.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her