Elvis is Alive

27. Maj 2021 19:30

Oplev 50’er rock’n’roll med et humoristisk twist, når Jan Svarrer og Mek Pek indtager Musikhuset med gulvbas, jazzguitar og Hammond-orgel

NY DATO: På grund af corona er forestillingen blevet flyttet fra den 11. marts 2021 til den 27. maj 2021. Billetkøbere er kontaktet.

Hvem mon fik den unge Jan Svarrer til at drømme om at blive rockguitarist? Og den unge Mek Pek til at drømme om at blive rock’n’roll sanger?

Svaret er Elvis Presley.

Men hvorfor endte de to så med henholdsvis at stå og fortælle pjattede vitser og optræde for børn med fjollede kasketter på hovedet? Hvordan kunne det dog gå galt?

Det rejste de til Memphis for at finde ud af. Tilbage til begyndelsen. Til dengang det hele startede. For måske at finde svaret der.

Og det kom der et show ud af. 50’er rock’n’roll med et humoristisk twist. Fremført på gulv­bas, rockguitar og hammond-orgel, bestyret af den fremragende tangentspiller, Rasmus Steenholm.

Der er fuld fart på, det er svedigt, det er morsomt og det er fra dengang, da rock’n’roll blev født. Sangene er eviggyldige evergreens.

For som vi alle ved: Elvis is alive!

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere