Elvis on Tour

25. Marts 2019 20:00

 

Tag med på en fantastisk rejse gennem Elvis’ liv og musik

Selvom det er godt 40 år siden, at Elvis Presley døde, står erindringen om musikken, stemmen hoftesvingene, udstrålingen og hans fantastiske shows stadig lysende klar.

Nu får du mulighed for at genopleve The King of Rock’n’Roll, når Elvis on Tour lægger vejen forbi Musikhuset. For ikke blot ligner Graham Patrick Elvis Presley i ganske betragtelig grad. Også hans stemme er så tæt på Elvis’, at man næsten glemmer, at det ikke er den ægte Elvis, der indtager scenen.

Glæd dig til en fortælling, hvor vi kommer omkring højdepunkterne i Elvis’ liv og naturligvis de største hits som Love Me Tender, Jailhouse Rock og Suspicious Minds. Det syv mand store Las Vegas Showband er garant for den autentiske rock’n’roll-lyd, og showpigerne The Heartbreakers sørger for ekstra krydderi.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer og 25 minutter inkl. pause

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M.