Emil fra Lønneberg

23. Januar 2019 18:00

 

Glæd dig til Folketeatrets udgave af historien om alle tiders mest elskede skarnsunge

Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til!

Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste venner, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.

Folketeatrets nye udgave af Astrid Lindgrens elskede historie om Emil fra Lønneberg byder på et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger, sat ind i en legende og musikalsk ramme. Georg Riedels musik fra filmene om Emil er lagt i hænderne på et hold instrumentspillende skuespillere under ledelse af den musikalske troldmand Anders Ortman, der også skabte det musikalske univers til Folketeatrets Ronja Røverdatter, Mio, min Mio og Peter Pan, du alle har kunnet opleve i Musikhuset.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter: Astrid Lindgren

Oversætter og bearbejder: Ninette Mulvad

Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen

Medvirkende: Michael Slebsager, Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Tine Gotthelf, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, m.fl.

Produktion: Folketeatret

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 17:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 100 - 250 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 23. Januar 2019 18:00
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.