Emma ude af takt

18. November 2020 19:30

Hvad kan vi lære af Emma Gad i dag? Ikke så lidt, lyder svaret fra de seks skønne kvinder i denne underholdende, musikalske forestilling

Det er mere end 100 år siden, at Emma Gad udgav sin i dag ikoniske håndbog i god opførsel, Takt og Tone, men faktisk er mange af rådende i bogen mere relevante i dag end nogensinde før. Det er udgangspunktet for forestillingen Emma ude af takt med blandt andre Birgitte Raaberg og Pia Rosenbaum i hovedrollerne.

I 60’erne og 70’erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogen regler. I dag er der en modbevægelse på vej. Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emma Gads gyldne leveregler, der stadig har både underholdningsværdi og relevans.

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Bag Emma ude af takt står det hold, der lavede den roste Lillys Danmarkshistorie, der var udsolgt, da den spillede i Musikhuset i 2016.

Forfatter: Vivian Nielsen
Instruktør: Madeleine Røn Juul
Scenograf: Søren Glad
Koreograf: Jeanette Binderup-Schultz
Dramaturg: Ninette Mulvad
Kapelmester: Sanne Graulund
Medvirkende: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck, Sanne Graulund
Produktion: Folketeatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 310 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 18. November 2020 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere