En lille smule ubehag

6. Februar 2021 19:30

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om… ja, prostatakræft!

En lille smule ubehag er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

I forestillingen får den 55-årig professor Frank Fjordby konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd, prostatakræft, og han vælger ikke at sige noget om det til sin kone gennem 20 år. En beslutning, han i den grad kommer til at fortryde.

Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger og angstprovokerende venteværelser til intime samtaler med lægerne, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Tag med på en gribende enmandsmission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håb.

Optakt: Der er optaktsforedrag inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan hentes her på siden. Du finder den under “Køb spisning mm.”. Billetten kan også afhentes i Musikhusets café, Kulissen, eller fås ved at ringe på tlf. 76 10 90 10.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Aarhus Update
⭐⭐⭐⭐⭐ Århus Stiftstidende
⭐⭐⭐⭐⭐ Scenekanten
⭐⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten

Forfatter: Jeff Metcalf
Instruktør: Per Smedegaard
Medvirkende: Holger Østergaard
Lyddesigner: Anton Bast
Lysdesigner: Henrik Sloth
Produktion: Teatret Svalegangen

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere