En lille smule ubehag

28. November 2022 19:30

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om… ja, prostatakræft!

En lille smule ubehag er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

I forestillingen får den 55-årig professor Frank Fjordby konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd, prostatakræft, og han vælger ikke at sige noget om det til sin kone gennem 20 år. En beslutning, han i den grad kommer til at fortryde.

Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger og angstprovokerende venteværelser til intime samtaler med lægerne, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Tag med på en gribende enmandsmission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håb.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (6 stjerner) Aarhus Update
⭐⭐⭐⭐⭐ (5) Århus Stiftstidende
⭐⭐⭐⭐⭐ (5) Scenekanten
⭐⭐⭐⭐⭐ (4) Jyllands-Posten

Forfatter: Jeff Metcalf
Instruktør: Per Smedegaard
Medvirkende: Holger Østergaard
Lyddesigner: Anton Bast
Lysdesigner: Henrik Sloth
Produktion: Teatret Svalegangen


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere