EsbjergRevyen

EsbjergRevyen 2019

22. August 2019 20:00 - 7. September 2019 20:00

Der bliver masser af sjov og ballade med vid og bid tilsat lokalkolorit, når EsbjergRevyen igen indtager Musikhuset

Efter to forrygende sæsoner er EsbjergRevyen selvfølgelig på banen igen i 2019. Med 5000 begejstrede publikummer i ryggen i 2018 er der grobund for, at revyen for alvor er kommet for at blive, og revyens bagmænd Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius glæder sig til endnu en sæson i Teatersalen.

De kan igen præsentere et spændende top-professionelt hold bestående af både nye og velkendte navne. Den gamle Esbjerg-dreng Jan Svarrer er med igen for tredje gang, Kasper Gattrup, der fejede benene væk under Esbjerg i 2018, er selvfølgelig atter med på holdet, og Farshad Kholghi er efter en kort pause tilbage igen.

Nyt navn i revyen bliver i år stjerneskuddet Merete Mærkedahl, der er kendt fra blandt andet Badehotellet, hvor hun spiller stuepigen Otilia.

Merete Mærkedahl medvirkede sidste år i Hjørring Revyen, hvor hun slog benene fuldstændig væk under alle med sit alsidige talent, og hun modtog efterfølgende prisen som Årets Talent ved revybranchens store branche fest, Revyernes Revy. Samtidig blev hun nomineret som Årets Kvindelige Kunstner ved TV2 Charlies Revygalla netop for sin medvirken i Hjørring Revyen.

Merete Mærkedahl er uddannet skuespiller og er derudover en fremragende sanger og har medvirket i flere musicals, så det er lidt af et scoop, at vi nu kan præsentere hende i EsbjergRevyen.

Merete Mærkedahl afløser Anne Karine Broberg, der desværre har måtte melde afbud på grund af sygdom.

Kapelmester er igen Peter Bom, og til at samle trådene er Michel Castenholt på banen som instruktør.

Revyen spiller 12 forestillinger i perioden 22. august–7. september 2019. Der vil igen være en eftermiddagsforestilling, hvor det er muligt at forudbestille kaffe og kage, ligesom der vil være mulighed for at bestille spisning til alle øvrige forestillinger.

Glæd jer til en sprudlende, satirisk, musikalsk, gakket og fremfor alt hylende skæg revy.

 

Det praktiske

Arrangør: EsbjergRevyen
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.
Læs mere: www.esbjergrevyen.dk

.

  • Pris: 320 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 22. August 2019 20:00 - 7. September 2019 20:00
  • Kategori: Revy
Køb billet KØB SPISNING M.M.