EsbjergRevyen 2020

20. August 2020 20:00 - 11. September 2020 20:00

EsbjergRevyen præsenterer i 2020 et ualmindeligt stærkt hold med både glædelige gensyn og nye, spændende bekendtskaber

Gengangerne Trine Gadeberg og Jan Svarrer udgør sammen med de revyveteranen Rasmus Krogsgaard og musicalskuespiller og sanger Teit Samsø den stærke kvartet, der skal bringe smilene frem på publikum i Musikhuset Esbjergs Teatersal til sommer.

Efter sidste års pause vender Trine Gadeberg tilbage for at medvirke i EsbjergRevyen i Musikhuset Esbjerg for tredje gang. For Trine Gadeberg starter 2020 med en stor rolle i musicalen MAMMA MIA!, der indtager Musikhuset til april, derefter er det Hjørring Revyen og så er det direkte videre til Esbjerg. Med store revypriser som både Årets Dirch og Årets Tekstforfatter i bagagen er der vist ingen tvivl om, at Trine vil indtage sin hjemmebane Esbjerg på vanlig festlig og sprudlende vis.

Jan Svarrer har været med lige siden den første udgave af EsbjergRevyen i Musikhuset i 2017. Hans kropskomik og underspillede figurer har slået benene væk under både det esbjergensiske publikum, men også rundt omkring i landet, hvor han turnerer med sit eget soloshow, samtidig med at han er en efterspurgt foredragsholder og konferencier. Jan er født og opvokset i Esbjerg, så han er et dejligt lokalt islæt, der både kan skrive, synge, spille og være rablende, vanvittig morsom.

Skuespiller, entertainer, musiker, sanger, parodist og komponist er bare nogle af de titler, Rasmus Krogsgaard kan skrive på cv’et. Han er kendt landet over for sin medvirkende på de store revyscener og for sine mange skarpe parodier, og han har gennem årene modtaget priser både som Årets Revykunstner, Årets Parodi og Årets Revyforfatter, men det er altså første gang, han skal være med i EsbjergRevyen. Inden han kommer til Esbjerg, skal han medvirke i Kerteminde Revyen, ligesom han også medvirker i Den Ny Opera og operaselskabet Figaros vanvittige og morsomme fortolkning af Elverhøj, der spillede i Musikhuset i januar.

Rasmus løb for nylig med prisen som Årets Gak 2019 ved TV2 Charlies satireshow Året der Gak med et nummer, han selv både havde skrevet tekst og musik til.

Teit Samsø er en af landets bedste musical performere. Han er uddannet fra Musicalakademiet i Fredericia og har i øjeblikket en af de bærende roller i kæmpe succesen Tarzan, hvor han spiller sølvryg-gorillaen Kerchack. Derudover har han haft større roller i et hav af andre musicals som Aladdin, Jukebox, Saturday Night Fever og ikke mindst i Seebach The Musical, hvor han på skift har spillet begge hovedroller som både Tommy og Rasmus Seebach. Han har også prøvet kræfter med Melodi Grand Prix, ligesom han turnerer flittigt med sit Seebach-hyldestband Under Stjernerne. Men nu gælder det revyscenen, og det bliver altså her i Esbjerg, Teit får sin revy debut.

Kapelmester Peter Bom har været med siden den første udgave af EsbjergRevyen i Musikhuset i 2017. Han er en fremragende pianist og komponist, der kan fremtrylle de smukkeste melodier og harmonier. Han sidder ene mand ved tangenterne og lyder som et helt kor og orkester. Peter er også fast kapelmester i Kerteminde Revyen, hvor han i 2020 kan fejre 10-års-jubilæum.

 

Menuen til revyen

Der kan alle dage tilkøbes en trerettersmenu, sammensat af Kunstens køkkenchef, Jacob Møller Justesen. Menuen serveres i Musikhuset Esbjergs smukke, lyse foyer.

Kunstens treretters revymenu består af:

 

Koldrøget laks fra Wintherriget

– serveret med grov sennepsdressing, sprødt rugbrød & små salater med karse

*****

Tykstegsfilet af kalv

– serveret med Pommes Anna og madeirasky, hertil græskar og bagte gule beder

*****

Citron-mazarinkage

– med hvid chokolade, blåbær og abrikospuré

 

Til eftermiddagsforestillingen kan der tilkøbes kaffe og kage.

 

Det praktiske

Arrangør: EsbjergRevyen

  • Priser: 0 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 20. August 2020 20:00 - 11. September 2020 20:00
  • Kategori: Comedy, Revy
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort