EsbjergRevyen

25. August 2021 20:00 - 10. September 2021 20:00

Der bliver masser af sjov og ballade med vid og bid tilsat lokalkolorit, når EsbjergRevyen igen indtager Musikhuset Esbjerg

Bemærk – spisning udsolgt til følgende spilledatoer: 25. august, 1. september, 2. september samt 3. september.

Efter et 2020, hvor EsbjergRevyen ligesom landets øvrige revyer måtte aflyse, ser vi nu frem mod 2021 med fornyet energi og en ukuelig optimisme. Vi er på banen med et top-tunet, professionelt stjernehold, der næsten ikke kan vente med at komme i gang. Trine Gadeberg, Jan Svarrer, Farshad Kholghi og Gordon Kennedy (som afløser Teit Samsø) er sammen med kapelmester Peter Bom klar til at give den max gas med alt deres opsparede revyenergi.

I instruktørstolene sidder i år Rasmus Søndergaard og Kasper Le Fevre, der til daglig udgør totredjedele af impro comedy-gruppen SpecialKlassen, hvor de gennem mange år har demonstreret, at de har nogle af landets skarpeste komiske hjerner.

Revyen spiller 12 forestillinger i perioden 25. august–10. september 2021.

Glæd jer til en sprudlende, satirisk, musikalsk, gakket og fremfor alt hyleskæg aften i selskab med nogle af landets bedste entertainere.

 

Menuen til revyen

Den perfekte revyaften får I, hvis I lægger ud med at nyde køkkenchef Jacob Møller Justesens lærke treretters revymenu. Menuen serveres i Musikhusets smukke, lyse foyer. Menuen består af:

 

Grillet, rimmet laksefilet, med kefirdressing, syltede sennepskorn og sprød rugbrød

***
Kalveculotte med pommes Anna, madeirasky og bagte jordskokker og græskar

***
Æblemousse, havtorn, sprøde æbler og brændt hvid chokolade

 

NB: Vær opmærksom på, at til eftermiddagsforestillingen lørdag den 4. september har vi udskiftet trerettersmenuen med kaffe og kage til 50 kroner.

 

Det praktiske

Arrangør: EsbjergRevyen
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Varighed: 2 timer (inklusive pause)
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Priser: 330 - 350 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 25. August 2021 20:00 - 10. September 2021 20:00
  • Kategori: Comedy, Revy
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere