EsbjergRevyen

23. August 2018 20:00 - 8. September 2018 20:00

 

EsbjergRevyen 2018 stiller med et stærkt hold, der tæller fire gengangere og et nyt navn

2017 var første gang, at EsbjergRevyen spillede i den nye konstellation i Teatersalen i Musikhuset, og revyen blev en stor succes. Det har givet revyens producenter, Hanne  Bjørnskov og Leif Fabricius så meget blod på tanden, at der udvides med to forestillinger, så revyen i 2018 spiller i alt 12 gange.

Det bliver et glædeligt gensyn med Trine Gadeberg, Jan Svarrer og kapelmester Peter Bom, ligesom Leif Fabricius selv også tager en sæson mere på scenen. Manden, der fuldender holdet, bliver Kasper Gattrup,  som mange vil kende fra bl.a. Specialklassen og Sønderborg Sommerrevy. Se evt. mere om holdet på www.esbjergrevyen.dk .

Du kan til hver forestilling bestille en lækker trerettersmenu leveret af Hotel Britannia.

Revymenu

Forret: Tørret, dansk okseinderlår med basilikumaioli, terrin af vesterhavstorsk med dild og rug, stegte tigerrejer i tomat og sherry med bladgrønt

Hovedret: Unghanebryst supremé, sauté af spidskål og bøgehatte, nye løg fra Loklindt, gulerodspure, nye kartofler og madeira-sky

Dessert: Hvid chokolade panna cotta med kompot af sommerbær, marcipankage og bærcoulis

Eftermiddagsforestilling

Som noget nyt vil der i 2018 være en eftermiddagsforestilling lørdag den 8. september, hvor man – sammen med billetten – kan bestille kaffe og kage inden forestillingen (du vælger det ved at trykke på knappen under “Køb billet” og så vælge spisningen 08/09/18 16.00). Du kan naturligvis også tilkøbe spisning til efter forestillingen denne dag.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120 til forestillingen tirsdag den 4. september kl. 20. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

OBS Husk at tilmelde dig Musikhusets nyhedsbrev – så er du sikker på altid at være opdateret på EsbjergRevyen. Du kan tilmelde dig her.

  • Pris: 320 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 23. August 2018 20:00 - 8. September 2018 20:00
  • Kategori: Esbjerg Revyen, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.