Festival – Partoutkort

13. August 2021 19:30 - 15. August 2021 16:00

Den Ny Opera inviterer til ti dages forrygende festival med opera, musik og morgensang. Køb partoutkort og få adgang til hele festivalen, som kan opleves fra den 13.-22. august 

FALSTAFF & FESTIVAL er Den Ny Operas svar på en sommer, hvor COVID-19 forhåbentlig næsten har sluppet sit tag i kulturlivet.

Der følges dermed op på succesen fra sidste år – denne gang med en fuldskala produktion af Verdis vidunderlige Shakespeare-opera FALSTAFF efterfulgt af en uge med en stribe arrangementer for enhver smag: Opera-hits og highlights under åben himmel (Opera på Torvet) Mozart møder reality-tv (Cosi fan tutte), italiensk mad og italienske operahits (Bella Notte), romantisk sværmeri i ord og toner (H.C. Andersen og Wagner), løssluppen barok/folkemusik jamsession med åben bar (The English Alehouse) plus kager, operettetoner, sild, snaps og skrål, fem dage med fælles morgensang – og meget mere…

De fleste arrangementer foregår i Musikhuset Esbjerg, men der er også afstikkere til Treenighedskirken, Syddansk Musikkonservatorium og Sct. Catharinæ Kirke i Ribe.

 

Få adgang til hele festivalen med et eksklusivt partoutkort

Du kan købe billet individuelt til alle arrangementerne under festivalen, eller du kan købe et partoutkort, der giver adgang til alle arrangementer.

Prisen for et partoutkort er 1.125 kroner, inklusive maden, kagerne og vinen ved de arrangementer, hvor den slags indgår (samlet løssalgspris: 1.905 kroner).

I forbindelse med køb af partoutkort vælger man, hvilken af de to Falstaff-forestillinger (13. eller 15. august) man ønsker at overvære. Vi sørger herefter for, at man som partoutkort-køber tildeles en af bedste pladser i salen. Arrangementet Tryllefløjten for de mindste indgår ikke i Partoutkortet, da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed. Billetter (à 40 kr.) til dette arrangement skal i stedet købes separat

 

Programmet for festivalen

Herunder kan du se det fulde festival-program. Du kan klikke på de enkelte arrangementer, hvis du vil læse mere eller købe billet til én af arrangementerne.

13. og 15. august: Falstaff

14. august: Tryllefløjten for de mindste

16. august: Du lærte mig at se

16. august: Bella Notte

16.-20. august: Morgensang (gratis)

17. august: Dein ist mein ganzes Herz

17. august: Cosi fan tutte

18. august: Opera på Torvet

19. august: HimmelKlang i Sct. Catharinæ Kirke i Ribe

19. august: H. C. Andersen & Wagner (Syddansk Musikkonservatorium)

20. august: Himmelklang i Treenighedskirken

20. august: De unge Møllesvendes lidelser

21. august: Sild, snaps & skønsang

21. august: The Alehouse Sessions

22. august: Festival-Finale

 

Her på siden kan du købe dit partoutkort, så du får den fulde festival oplevelse. Husk, når du køber partoutkortet, skal du vælge, hvilken af de to Falstaff-forestillinger (13. eller 15. august) du ønsker at opleve.

  • Pris: 1125 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 13. August 2021 19:30 - 15. August 2021 16:00
  • Kategori: Klassisk, Opera/Operette
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere