Festival – Partoutkort

21. August 2020 19:30 - 23. August 2020 19:30

Den Ny Opera inviterer til ti dages forrygende festival med opera, musik og morgensang

Denne sommer skulle Den Ny Opera have spillet Mozarts opera Figaros Bryllup i Musikhuset Esbjerg. Men så kom covid-19, og produktionen måtte aflyses. Da det stod klart, spurgte Den Ny Opera sig selv: Skulle vi ikke forsøge at få NOGET ud af nogle af alle de skønne kunstneriske kræfter, som nu pludselig stod arbejdsløse?

Svaret blev en FESTIVAL bestående af hele 15 større eller mindre arrangementer, som løber af stablen i perioden 21.-30. august.

Alle arrangementer er tilrettelagt således, at de kan tilpasse sig de til enhver tid gældende restriktioner.

Festivalen åbnes med Rester af et Bryllup fredag den 21. og søndag den 23. august, som er en forkortet, corona-ramt særudgave af Figaros Bryllup, med klaver.

Herefter følger en uge med arrangementer for enhver smag: Sachertorte og operettetoner (Wiener Café), sange og uartige breve af Mozart (Mozarts Breve), italiensk mad og italienske operahits (Bella Notte), længselsfulde 1600-tals sange og norsk folkemusik (The Image of Melancholy), løssluppen barok/folkemusik jamsession med åben bar (Purcell´s Playground), ja, om det så er en omgang Synnejysk Kaffebord i anledning af Genforeningsjubilæet, er der også blevet plads til det – plus fem dage med morgensang – og meget mere…

De fleste arrangementer foregår i Musikhuset Esbjerg, men der er også afstikkere til Treenighedskirken, Ribe Domkirke og Ribe Kunstmuseum.

 

Få adgang til hele festivalen

Du kan købe billet individuelt til alle arrangementerne under FESTIVAL, eller du kan købe et partoutkort, der giver adgang til alle arrangementer (undtagen Himmelske Toner).

Prisen for et partoutkort er 900 kroner, inklusive maden/kagerne ved de tre arrangementer, hvor den slags indgår (samlet løssalgspris: 1500 kroner).

I forbindelse med køb af partoutkort vælger du, hvilken af de to Rester af et Bryllup-forestillinger, du ønsker at overvære. Koncerten Himmelske Toner på Ribe Kunstmuseum indgår ikke i Partoutkortet, da der kun er 25-30 pladser til rådighed. Billetter til denne koncert skal i stedet købes separat.

 

Programmet for festivalen

21. og 23. august: Rester af et Bryllup

22. august: Synnejysk Kaffebord

24.-28. august: Morgensang (gratis)

24. august: Schubertiade

25. august: Wiener Café

25. august: The Image of Melancholy

26. august: Guddommelig Genklang (foregår i Treenighedskirken, Esbjerg)

26. august: Bella Notte

27. august: Himmelske Toner (foregår på Ribe Kunstmuseum. OBS: Deltagelse kræver selvstændig billet)

27. august: Purcell’s Playground

28. august: Upon a Ground (foregår i Ribe Domkirke. Gratis adgang)

28. august: Mozarts Breve

29. august: Barokt Blæsevejr (foregår i Treenighedskirken, Esbjerg)

29. august: Berliner Caberet

30. august: Finalekoncert

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere