Firmafesten

22. Februar 2020 20:00

Skarp satire og musikalske finurligheder danner fundamentet for Mikkel Schrøders nye comedyshow

Glæd dig til at få et smugkig ind i dine kollegaers dybeste og pinligste hemmeligheder, når Mikkel med rammende og morsomme parodier kommer hele vejen rundt på kontoret. Du kan godt finde de gode grin frem.

Efter det anmelderroste show ”Klassefester” i 2018, vender Mikkel Schrøder nu tilbage med efterfølgeren, som stiller skarpt på arbejdspladsen. Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!

Det bliver en stærkt underholdende karikaturtegning, af alle dem vi (tror), at vi kender, fra vores hverdag og arbejdsplads.

Showet kombinerer musikalitet og skarp satire, og plottet tager os med til Firmafesten, hvor Mikkel skal optræde. Da han skal optræde, bliver han ligeledes inviteret med til firmaets teambuilding session. Det bliver hylende morsomt!

Tekst & Musik: Mikkel Schrøder
Instruktion: Christine Astrid

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Pladser: Til denne forestilling er der i alt 466 tilgængelige pladser.

 

Det praktiske

Arrangør: JydskeVestkysten
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Showet starter kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.30. Det er 2×45 minutter, og der er en pause på ca. 20-25 minutter.

  • Priser: 120 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 22. Februar 2020 20:00
  • Kategori: Abonnement, Comedy, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her