GasOrleans

2. Oktober 2019 20:00

Tag med over Langebro til New Orleans sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans eminente orkester, som sparker gang i Musikhusets nye foyer med Gasolin’s legendariske musik i svedige og funky New Orleans-versioner

Med Michael Carøe i front excellerer ensemblet GasOrleans i den unikke og helt specielle kombination af GASolin og New ORLEANS, der samtidigt sparker gang i livet i Musikhusets nye café- og foyerområde. Det bliver en aften med Gasolin’-sange, spillet the New Orleans-way af de mest cool og swingende musikere, der har stået på en scene. Du kan synge med fra første tone, og dansegulvet er klar til dem, der ønsker at tage sig en svingom.

 

To kærligheder mødes

Det er ikke bare en klokke, der ringer, når man siger New Orleans. Det er en hel serie af billeder af musik, fest, dans, magi og varme, der toner frem. New Orleans er en heksekedel af smittende livsglæde og swingende musik med masser af blæs og fest.

Sådan er det også for de fleste danskere, når man siger Gasolin’. Deres musik er noget fælles, en arv, vi danskere deler. Ideen om at slå New Orleans musik og fest sammen med Gasolin’ kom, da Michael Carøe indså, at Rabalderstræde praktisk taget ligger i New Orleans. Hvordan ville den sang lyde, hvis den blev spillet af en gruppe funky musikere fra byen? For netop Gasolin’ har en særlig plads i Michael Carøes hjerte:

“Danmark største band til dato, og med Danmarks mest betydende sangskriver siden Grundtvig. Da jeg som 11-12 års blev opmærksom på Langebro, Fifi Dong og Snehvide startede et ubrydeligt kærlighedsforhold”.

Fra Mardi Gras til Musikhuset

Michael Carøe har siden 2011 været fast gæst til Mardi Gras i New Orleans, hvor al moderne musik er, om ikke født, så i hvert fald undfanget, og han tager nu stemningen og musikken med hjem og kaster lidt hjemligt musikkrydderi i gryden.

Vær med til festen og oplev Nanna, Blafferen, Spillemanden”, Alla-Tin-Gala og alle de andre drøne Derudaf i bedste New Orleans-style.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Type: Vær opmærksom på, at det er en ståkoncert

  • Pris: 120 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 2. Oktober 2019 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.