Glemmer du, så husker vi…

2. September 2022 11:00

GRATIS: Musikhuset Esbjerg inviterer indenfor til en hyggelig formiddag med skønne viser og fællessang. Koncerten er gratis, men kræver billet. Få en dejlig afslutning på formiddagen ved at nyde et lækkert stjerneskud, som vi serverer efter koncerten.

De to duoer Revysangens genklang og Jazz med to smelter denne formiddag sammen og bakkes desuden op af skuespilleren Neklas Klausen og trommeslageren Peter Bjerrum.

Sammen leverer det seks mand store ensemble et skønt, musikalsk show fuld af jazz, revy, viser fra fortiden, sjove indslag og rigtig god stemning.

Det er gratis at opleve koncerten, men da antallet af pladser er begrænset, kræver deltagelse billet. Når du henter din billet her på hjemmesiden, har du mulighed for at tilkøbe et lækkert stjerneskud, som vil blive serveret umiddelbart efter koncerten. Stjerneskuddet bliver naturligvis lavet af Musikhusets eget køkken med Jacob Møller Justesen i front.


Revysangens genklang

Revysangens genklang består af Birgitte Antonius og John Skou.

Siden duoen begyndte i 2018, har Birgitte Antonius og John Skou turneret land og rige rundt op spiller over 100 koncerter. Programmet består af en tidsrejse gennem revyvisernes historie fra den søde start i slutningen af 1800-tallet, over Maggiduddi og jeg, Før vi fik bil og frem til nutidens revyviser af Carl Erik Sørensen og Niels Olsen.


Jazz med to

Jazz med to bringer jazzen fra dengang indenfor og spiller de gamle, kendte melodier med energi, spilleglæde og anekdoter, som binder numrene sammen. På klaver, klarinet og sang er Brian Svendsen klar til at spille sammen med Søren Peter Frøsig på trompet og sang. De to har hver mere end 20 års erfaring fra den traditionelle jazzscene og spiller med glæde, engagement og et smil på læben, som helt sikkert bringer humøret et par grader i vejret.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 2. September 2022 11:00
  • Kategori: Gratis, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort