Glemmer du…

15. Marts 2019 19:30

 

Selv familiemedlemmer kan have vidt forskellige minder og meninger om samme begivenhed

Hukommelse er en sjov og lunefuld størrelse. Det må Lane Lind og Lars Knutzons karakterer sande i forestillingen Glemmer du…, hvor de sammen og hver især husker – og husker helt forskelligt – tilbage på et langt liv sammen.

Historien spænder af en aften i datteren og svigersønnens hus. Her er de gæster, men som de selvrealiserende, selvoptagede 68’ere, de er, får de lynhurtigt gjort sig selv til hovedpersonerne. På sidelinjen kan de unge fra nå-generationen se til og med mere eller mindre skiftende held forsøge at få et ord – eller en sang – indført.

Glemmer du… er en underfundig generationskabaret, en kras kritik af og kærlig hilsen til 68’erne, til deres høje idealer, hedonistiske livsførelse og svigtende hukommelse.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter og instruktør: Jacob Morild

Medvirkende: Lane Lind, Lars Knutzon, Mette Marckmann og kapelmester Lasse Schmidt

Produktion: Café Liva

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 120 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 15. Marts 2019 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.