Grand Prix Galla Show

30. Marts 2019 20:00

 

Det bliver en fest ud over det sædvanlige, når vi fejrer Melodi Grand Prix-jubilæum. Husk stort afterparty efter showet og mulighed for tilkøb af lækker showmenu.

I år er det 40 år siden, at Danmark første gang var med i det internationale Melodi Grand Prix, og det fejrer vi med et kæmpestort gallashow – inklusiv festmiddag og afterparty.

Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congratulations, Lige der hvor hjertet slår, Vi maler byen rød er bare nogle af de mange skønne Grand Prix-hits, du kan glæde dig til at opleve live i Musikhuset, i selskab med massevis af andre feststemte mennesker.

Herligheden leveres af de rutinerede Grand Prix-værter Annette Heick og Johannes Nymark, der får selskab af sangere som Lonnie Devantier og Bryan Rice. Sidst men ikke mindst sørger et stort orkester, dygtige dansere og konferencier Henrik Milling for den helt rigtige stemning.

Der tages forbehold for ændringer i lineup.

Efter koncerten er der kæmpestort afterparty med Henrik Milling som DJ.

Vil du have den ultimative festaften, kan du købe en showmenu inden koncerten. Den består af to lækre retter, to genstande og kaffe.

Showmenu:

Terrin af Vesterhavstorsk. Serveres med Nordsørejer, urtesalat, jordskokkechips og dild mayonnaise, hertil frisk bagt brød og smør.

Kalvefilet marineret i citron og timian. Serveres med selleripure, broccoli-flan, glaserede rødbeder og fondant-kartoffel, hertil timian sauce.

Producent: CSB Island Entertainment

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 30. Marts 2019 20:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M.