Disco Tango – Grand Prix Galla Show

30. Marts 2019 20:00

 

Silas Holst, Gry Johansen og Annette Heick er med til at skabe en fest ud over det sædvanlige, når vi fejrer Melodi Grand Prix-jubilæum med showet Disco Tango. Husk stort afterparty efter showet og mulighed for tilkøb af lækker showmenu.

På scenen kan du opleve ingen ringere end Silas Holst, Annette Heick, Gry Johansen, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Henrik Krogsgaard med orkester, når vi med et storslået galleshow fejrer, at det i år er 40 år siden, at Danmark første gang deltog i det internationale Melodi Grand Prix.

Emmelie De Forrest er desværre forhindret i at deltage grundet filmarbejde. Gry Johansen overtager hendes plads. Så det bliver spændende at se, om Gry stadig har den blågrønne kjole fra Kloden Drejer…

Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congratulations, Lige der hvor hjertet slår, Vi maler byen rød er bare nogle af de mange skønne Grand Prix-hits, du kan glæde dig til at opleve live i Musikhuset, i selskab med massevis af andre feststemte mennesker.

Husk afterparty og lækker showmenu

Sammen med Silas Holst, Annette Heick og resten af det fantastiske hold vil et stort orkester under ledelse af Henrik Krogsgaard, dygtige dansere og konferencier Henrik Milling sørge for den helt rigtige stemning.

Efter koncerten er der kæmpestort afterparty med Henrik Milling som DJ.

Vil du have den ultimative festaften, kan du købe en showmenu i Café Tonekunsten inden koncerten. Den består af to lækre retter, to genstande og kaffe.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Alt det praktiske

Showmenu: Terrin af Vesterhavstorsk. Serveres med Nordsørejer, urtesalat, jordskokkechips og dild mayonnaise, hertil frisk bagt brød og smør.

Kalvefilet marineret i citron og timian. Serveres med selleripure, broccoli-flan, glaserede rødbeder og fondant-kartoffel, hertil timian sauce.

Producent: CSB Island Entertainment

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Medvirkende: Silas Holst, Annette Heick, Gry Johansen, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Henrik Krogsgaard.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.