Hanne Boel

7. November 2019 20:00

Hanne Boel er til efteråret klar med nyt album. Udgivelsen følges op af en akustisk koncert, som du kan opleve i Musikhuset til november

Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studiealbum i 8 år. Et album med nye, originale sange, skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel til november 2019 Musikhuset Esbjerg.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene åbner: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Varighed: 1 time og 55 minutter inklusiv pause.

Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 275 - 305 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 7. November 2019 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort