Hele Danmarks Grethe

13. Marts 2023 19:30

En musikalsk portrætforestilling om Grethe Sønck

Smilende, slagfærdig, sjov og med en sangstemme, der mestrede både jazz, popmusik og revy. Sådan husker de fleste af os Grethe Sønck.

Men ikke alt var lutter lykke og idyl. Hendes ægteskab med Sejr Volmer-Sørensen var stormfuldt. Han blev hendes skæbne og fik stor indflydelse på hendes karriere på godt og ondt. Men var det de valg, hun selv ville have truffet? Og hvad gemte der sig mon bag hendes venlige og imødekommende smil?

Med forestillingen Hele Danmarks Grethe fortæller Folketeatret historien om en af vores mest afholdte og populære kunstnere. Grethe Sønck var — i ordets bedste forstand — folkelig. Hendes gennemslagskraft var enestående. Folk elskede hende ganske enkelt. Men hvad er folkelighed egentlig? Og kommer den med en pris? Forestillingen om hele Danmarks Grethe tegner et portræt af kvinden, der, selvom hun kendte til begge sider af medaljen, blev ved til det sidste med at slå et slaw for det gode humør.

Forestillingen er spækket med masser af Grethes mange hits: Tak for alle kyssene, Jeg tror på sommeren, Skal det skæres ud i pap, Medicin med det samme, Hjemme hos os og mange, mange flere.

Manuskript: Jesper Malmose
Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum
Scenografi: Søren Glad
Kapelmester: Jens Krøyer i trio på scenen
Medvirkende: Pernille Schrøder, Kristian Boland, Karsten Jansfort, med flere
Produktion:
Folketeatret


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere