HUSH med Aske Jacoby

16. November 2019 20:00

Til efteråret udvides den eftertragtede duo til en trio, når HUSH inviterer den legendariske guitarist Aske Jacoby med til en stor koncertoplevelse i Musikhuset Esbjerg

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet Sand og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på en symfonisk tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set-up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

HUSH er et band, som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

Aske Jacoby

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere – efter sigende medvirker han på mere end 400 albums.

Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket Chant, og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller: ”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”

Udover HUSH-sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til en helt særlig aften i musikkens tegn

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 1 time og 45 minutter inklusiv pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 250 - 280 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 16. November 2019 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort