Hva så Europa

Hva så Europa

20. Januar 2020 19:30

Mungo Park Kolding tager et satirisk kig på den spændte situation, Europa netop nu står i

Europa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende populisme i Nordeuropa og de druknende flygtninge i Sydeuropa. Af Putins tanks i øst og Trumps mur i vest. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.

I Mungo Mark Koldings Hva så Europa er en mytisk familie taget i sommerhus for at fejre Europas fødselsdag. Europa er familiens overhoved, men hun er ikke som hun plejer. Hukommelsen er begyndt at svigte, og måske er de første tegn på demens ved at vise sig.

Hva’ så, Europa – hvad er fremtiden? Er næste generation i stand til at tage over? Og hvad vil det betyde? Hvem skal forvalte arven fra Europa? Eller vil Kina og Østblokken tage over?

Forfatter: Vivian Nielsen
Instruktør: Mette Ovesen
Medvirkende: Isa Marie Henningsen, Frank Thiel, Maja Juhlin og Morten Christensen
Produktion: Mungo Park Kolding

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Jyllands-Posten

⭐ ⭐ ⭐ ⭐      JydskeVestkysten

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her