Hvid jul

7. December 2020 19:30

Farshad Kholghi og Lukas Birch tager dig med 2020 år tilbage i tiden for at fortælle et anderledes og ganske underholdende juleevangelie

Vi kender alle evangeliet om Jesu fødsel, men få kender herbergets evangelium.

Dette evangelium, der netop er blevet fundet i forbindelse med udgravningerne til den nye metro mellem Betlehem og Ishøj, kaster lys over, hvorfor alle værelserne var optaget på herberget dengang i år 0, så jødernes konge måtte fødes i en fugtig stald i stedet.

Alt det og meget mere får vi svar på, når vi møder herbergets ejer, hr. Berg, og hans ansatte på en travl nat for 2020 år siden.

Dette juleshow er hylende morsomt og fuld af politisk ukorrekthed i bibelske dimensioner.

Så glæd dig til at få indblik i den hidtil ukendte del af juleevangeliet, og nyd en tempofyldt komedie, der giver dig en hvid jul – med brune nuancer.

Forfattere, musikere og medvirkende: Farshad Kholghi og Lukas Birch
Produktion: Louise Schouw Teater

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer (inkl. pause)

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere