I sidste øjeblik

24. Oktober 2018 20:00

 

Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich i lun komedie om at blive ældre

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand, der er udsendt af kommunen, fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Glæd dig til at opleve nogle af dansk teaters mest erfarne og dygtige skuespillere i denne lune og livsbekræftende komedie fra Folketeatret.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter: Carin Mannheimer

Instruktør: Christoffer Berdal

Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen, Jeanette Binderup-Schultz

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer og 25 minutter inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og derfor ikke er tilladt.

 

Tilmeld dig Facebook-begivenhed

  • Priser: 350 - 370 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 24. Oktober 2018 20:00
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.