Ida Nielsen

6. Marts 2020 19:30

Princes tidligere bassist indtager Musikhuset og giver koncert. Glæd dig til en stor koncertoplevelse, når Ida Nielsen med band lægger vejen forbi. Opvarmning med Sofia Hedia inden koncerten.

Ida Nielsen slog igennem som bassist for Prince, men hun har også en solid solokarriere kørende, som du ikke må gå glip af.

Hun vendte hjem til Danmark i sommeren 2016, og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Princes død ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit tredjealbum Turnitup. Hun har for alvor taget fat i sin egen karriere og er aktuel med albummet Time 2 Stop Worring.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et højenergi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl – og selvfølgelig masser af bas. Hun er en af de bedste funk-bas spillere i verden.

Ida Nielsen har siden Princes død spillet flere koncertturnéer i Danmark, samt turnéret i det meste af verden. Både Kina, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg. Det er derfor ikke for meget sagt, at hun tilhører den absolutte verdenselite. Og hendes band starter festen op og ser sig ikke tilbage.

Glæd dig til, når Ida Nielsen med band indtager Musikhuset til funk, fest og farver.

Kan du lide Prince, kan du også lide Ida Nielsens musik.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

 

Opvarmning: Sofia Hedia

Sofia Hedia er poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme. Hun er tidligere keyboard-spiller i Ida Nielsens band og udsendte sidste år sit andet soloalbum Drømmespind. Nu varmer hun op for publikum, inden Ida Nielsen og hendes band gør på scenen i Musikhuset Esbjerg.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden koncerten begynder
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 6. Marts 2020 19:30
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort