Inden jeg fylder 67

23. Februar 2018 19:30

 

Romantisk og morsom komedie om at få mest ud af livet i den tredje alder

Inden jeg fylder 67 handler om 66-årige Jane Juska, der tager kampen op mod fordomme om, hvad man må og ikke må i hendes alder. Jane har en mission. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet. Det er tid til en rusketur – inden det er for sent.

Det er en smuk menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter, og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet – og bedre – oveni.

Kirsten Lehfeldt, et fyrværkeri af kvindelig komik, er Jane, og hun tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet gråhåret og usynlig.

Lehfeldt får følgeskab af to af dansk teaters grand old men, Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere, unge Benjamin Hasselflug, der her får sin lystspilsdebut, og Bodil-vinder Patricia Schumann som den unge kvinde, der kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Forfatter: Jane Prowse

Instruktør: Pia Rosenbaum

Medvirkende: Kirsten Lehfeldt, Stig Hoffmeyer, Troels II Munk, Patricia Schumann, Benjamin Hasselflug

Produktion: Landsteatret

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 260 - 370 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 23. Februar 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her