IRISH DREAMS

25. Oktober 2019 20:00

Bliv ført afsted på en musikalsk drømmerejse til hjertet af Irland, når Musikhuset Esbjerg præsenterer det spektakulære show Irish Dreams

Irish Dreams er et fantastisk sceneshow, der byder på den bedste sang, dans og musik fra Irland.

Showet spiller hvert år for mere end 50.000 mennesker i Dublin, men nu har du muligheden for at få fornøjelsen af det i Musikhuset Esbjergs Koncertsal.

På scenen kan du blandt andre opleve den dygtige sanger og musiker Rob Vickers, der for nylig har spillet Jean Valjean i Les Miserables i West End i London.

Glæd dig også til de mange fabelagtige irske folkemusikere, der spiller harpe, sækkepibe, violin og andre traditionelle irske instrumenter, og til en lang række af nogle af Irlands mest talentfulde traditionelle dansere.

Irish Dreams er produceret og koreograferet af et af Irlands bedste produktionshold, der i samarbejde med de fremragende sangere, musikere og dansere vil føre dig på en drømmerejse til den fortryllende, grønne ø, Irland.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

 

Køb billet KØB SPISNING M.M.