Jacob Taarnhøj

2. Oktober 2021 19:00 - 2. Oktober 2021 21:30

Find strygejern og steamers frem – den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle din hjerne, når han indtager Musikhuset med sit nye onemanshow Krøllehjern 

NY DATO: På grund af corona er forestillingen blevet flyttet fra den 5. marts 2021 til den 2. oktober 2021. Billetkøbere er kontaktet.

Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Jacob har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019, og var med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne den 29. oktober.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Gris & Grin: Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 125! Vær opmærksom på, at spisning begynder 2 timer før. Bestil spisning, når du køber billet

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart.
Foto: Fotografering/videooptagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 205 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 2. Oktober 2021 19:00 - 2. Oktober 2021 21:30
  • Kategori: Comedy, Standup, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort