SVEISTRUP

8. Marts 2019 19:30

 

Jakob Sveistrup har genopfundet sig selv som SVEISTRUP og leverer toptunet soul og funk

I 2016 udgav Jakob Sveistrup All In/All Out. Albummet var en tilbagevenden til sangerens musikalske rødder, der har fæste i soul- og funkverdenen. All In/All Out blev flot modtaget, og det banede vejen for en genfødsel af Jakob Sveistrups kunstneriske profil – nu som SVEISTRUP.

Væk er nu den lette pop, Jakob Sveistrup blev landskendt for, da han i 2005 vandt Dansk Melodi Grand Prix med Tænder på dig, og ind er kommet soul og funk med en modenhed, kant, dybde og masser af personlighed. Det eneste, der er tilbage fra dengang i begyndelsen af 00’erne, er den knivskarpe vokal.

Den lækre, toptunede soul- og funklyd præger også det nye album, In Your Face, der netop er udkommet. Du kan glæde dig til masser af lækre numre både herfra og fra All In/All Out, når SVEISTRUP og band gæster Musikhuset.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 8. Marts 2019 19:30
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.