Jan Gintberg

8. Oktober 2021 19:00

Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til at se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid

Danmarks speedsnakkende comedy-enspænder, Jan Gintberg, er tilbage med et nyt show, Død eller Leende.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan Gintberg via brevdue:

”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy-croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien.”

Død eller Leende bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre-håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og dem uden.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud’,” slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

 

Det praktiske

Arrangør: All Things Live
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 375 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 8. Oktober 2021 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere