Jan Gintberg

23. April 2022 19:00

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Gintbergs nye show Død eller Leende kan opleves til efteråret i Musikhuset Esbjerg. Begynd aftenen i MHE Comedy Clubs hyggelige rammer

Sidst vi mødte Gintberg på landets comedy-scener var i 2018, hvor han redede verden (med ét blødt D). Lige nu har DR1-seerne fornøjelsen af Gintberg i hans nye serie Gintberg og de sidste Patriarker. Og i efteråret kunne de følge med i jagten på lokale opfindere i Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken

”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om, at grinet er et ret unikt smøremiddel, vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til, at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid,” siger Jan Gintberg og fortsætter:

”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er ligeså fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige. Og nu må I have mig undskyldt, jeg har piller der skal spises”, siger Gintberg fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted – nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark.

Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus, og mænd er fra centerpubben…’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”, slutter Gintberg endelig iklædt tidens tern og tophue.

Er du også træt af at være træt? Så fang Jan Gintberg Død eller Leende i Musikhuset Esbjerg. Og kan du slet ikke vente, kan du indtil da følge Gintberg på DR1 i serien Gintberg og de sidste patriarker.


Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Til showet den 23. april 2022 er aftenens menu Vikingekølle med coleslaw og bagte kartofler


Det praktiske

Arrangør: All Things Live
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer (inklusive pause)

  • Priser: 375 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 23. April 2022 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere