Jan Hellesøe

5. Marts 2023 14:00 - 5. Marts 2023 19:00

Til foråret 2023 kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live i Musikhuset Esbjerg med sit nye show FORUDSIGELSER

“Hvordan i al verden gjorde han det…..!?” Er ofte ordvalget efter man har set Jan Hellesøe optræde.

Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné, hvor han vil forføre danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer.

Du har sikker set Hellesøe på TV, hvor han hypnotiserer og laver psykologiske manipulationer med både kendte og ukendte mennesker. Nu er det muligt at se ham udføre sine forførende umuligheder LIVE på scenen i Musikhuset Esbjerg

“Det bliver et show, hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt, så vil jeg levere et show, der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet”, siger Hellesøe om showet.

Han uddyber “Jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst”.

Jan Hellesøe har kaldt showet for FORUDSIGELSER, da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne? (ud over næste uges lottotal). Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

Hellesøe glæder sig til at komme ud i landet igen, efter en bragende succes ved hans tourné Forført for et par år siden, der for øvrigt blev sendt på DR1 nytårs aften 2020.

Glæd dig til en vidunderlig, mystisk og underfundig aften i selskab med en veloplagt showman og psykologisk manipulator.


Det praktiske

Arrangør: Microphone Entertainment
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Forventet sluttidspunkt: Omkring kl. 21.55
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Pris: 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 5. Marts 2023 14:00 - 5. Marts 2023 19:00
  • Kategori: Foredrag, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu