Jan Hellesøe

25. Januar 2020 16:00 - 25. Januar 2020 20:00

Oplev Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe, når han vender tilbage til i Musikhuset Esbjerg med showet Forført

>>>OBS: Vi gør opmærksom på, at showet bliver videofilmet af arrangøren<<<

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3’s underholdende program Fuckr med dn hjrne, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne Hypnodating, Det perfekte kup og senest Manipulator.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen.

I showet vil Jan have fokus på begrebet “forført” i alle dets betydninger – og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe:

“Jeg har i sinde, at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. Der er mange, der spørger, om det jeg laver i tv også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det”

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har tv-showet Fuckr med dn hjrne vundet indtil flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet.

Jan Hellesøe har desuden optrådt for kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på en turné, der bragte dem til Musikhuset Esbjerg, med showet 2 hjerner 1 show om manipulation og den menneskelige hjerne.

Nu er turen kommet til, at Jan Hellesøe endnu engang vil anvende sine fantastiske evner og udføre sine eksperimenter på scenen.

Gå ikke glip af muligheden for at blive forført af Danmarks førende mentalist – live!

 

Det praktiske

Aldersgrænse: 15 år
Arrangør: Microphone Entertainment
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter før showet.
Varighed: 1 time og 55 minutter inklusiv pause.

  • Priser: 285 - 305 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 25. Januar 2020 16:00 - 25. Januar 2020 20:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort