Jan Hertz

5. Marts 2018 20:00

 

Oplev Jan Hertz i et selvbiografisk, morsomt og anderledes standup-show om de valg, man træffer i livet, og konsekvenserne deraf

Situationer og mennesker har klæbet sig fast i Jan Hertz’ bevidsthed, og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur i dette show. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- og tilvalg.

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. På et tidspunkt troede han, at der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. Men den handler om at være ensom og vekselvirkningen mellem at være social og være privat.

Som teaterleder, instruktør og skuespiller har Jan Hertz måtte træffe valg, men han blev urolig, da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke – men i sin egenskab af teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

En nærværende dramatisk fortælling med standup-tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.

Produktion: Louise Schouw Teater

Varighed: 40 minutter

Anmeldelser

“Jan Hertz er en ualmindelig god og præcis parodist, så når han fortæller om sine møder med for eksempel Ebbe Rode, John Price, Ejnar Federspiel og ikke mindst dronning Margrethe, så spiller han dem – og bliver  dem for øjnene af os. Det er svært underholdende.” ★★★★★ – Morten Buckhøj (læs hele anmeldelsen her)

“Han har næppe nogensinde været bedre” ★★★★★ – CPH Culture (læs hele anmeldelsen her)

 

 

 

 

 

  • Priser: 80 - 120 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 5. Marts 2018 20:00
  • Kategori: Foredrag, Standup
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her