Jeppe på forsiden

25. April 2022 19:30

Jeppe på forsiden er en kras komedie om, hvad der kan se, når medierne svigter deres demokratiske ansvar

Medierne er den fjerde statsmagt. De skal være upartiske, oplysende og holde magthaverne i ørerne. Men hvad vil der ske, hvis medierne glemmer opgaverne og i stedet forsøger at opdrage folket i en bestemt retning?

Det er den tanke, Farshad Kholghi (kendt fra blandt EsbjergRevyen), Pernille Højmark og Lucas Birch leger med i komedien Jeppe på forsiden.

Byen Fristrups borgmester Jørgen Rasmussen er død, og nu regner hans søn, den unge Mikkel Rasmussen, med at han skal arve posten.

Da det viser sig, at borgerne i byen måske vil det anderledes, beslutter lokalavisens chefredaktør Charlotte Madsen, der har et lidt for nært forhold til familien Rasmussen, at hun vil gøre det til sin opgave at fremstille Mikkel Rasmussen som den perfekte borgmesterkandidat – selvom hun faktisk burde gå kritisk til ham og hans politik i stedet. Og da endnu en kandidat – den farverige og elskelige landsbyklovn Jeppe – melder sig på banen, begynder en lavine at rulle…

Forfattere: Farshad Kholghi og Lukas Birch
Instruktør: Michel Castenholt
Medvirkende: Pernille Højmark, Farshad Kholghi og Lukas Birch
Produktion: Teater Birch

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 x 45 minutter

 

 

 

 

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere