Jersey Boys

23. November 2023 20:00 - 25. November 2023 20:00

En af de seneste 20 års største internationale musicalsucceser, Jersey Boys om Frankie Valli and The Four Season og deres fantastiske musik, kommer nu til Musikhuset Esbjerg. Bag Jersey Boys står Lion Musicals, der også har leveret succeserne Midt om natten, The Bodyguard, Shu-bi-dua og den kommende Pretty Woman

Den internationale hitmusical Jersey Boys fortæller den sande historie om det globale musikfænomen Frankie Valli and The Four Seasons, og nu kommer den til Musikhuset Esbjerg.

En smart impresario samler fire musikalsk begavede arbejderdrenge fra New Jerseys slumkvarter. De kunne være endt som kriminelle, men i stedet begynder de at skrive deres egen musik, forsøger at skabe deres helt egen unikke sound og drømmer om at erobre verden. Da deres gennembrud endelig bliver en realitet, og deres første super Sherry brager igennem overalt, går alt omkring dem amok, og inden de er fyldt 30 år, har de solgt over 175 millioner albummer over hele verden. De nyder succesen, pengene og opmærksomheden – ikke mindst fra kvinderne. Men så begynder nedturene. Interne stridigheder, personlig tragedie og en gammel gæld til mafiaen. Det bliver begyndelsen til enden… men musikken lever for evigt.


11 år på Broadway

Jersey Boys er én af de største internationale musicalsucceser i de seneste 20 år. Den fik premiere på Broadway i 2005, hvor den blev en forrygende succes, spillede i over 11 år og fik hele 4.642 opførelser. I West End i London blev det først til ni år, og nu spiller Jersey Boys igen i en ny version. Forestillingen har solgt flere end 10 millioner billetter og er blevet opført over hele verden, men kommer altså først nu til Danmark og Musikhuset Esbjerg.

Musicalen har vundet over 55 prestigefyldte priser inkl. en Tony Award for Bedste Musical og en Laurence Olivier Award for Bedste Nye Musical. I 2014 blev musicalen til en spillefilm instrueret af Clint Eastwood.


Få de bedste pladser og ekstra fordele med vores eksklusive VIP-billetpakke

Vil du have den fulde VIP-oplevelse og de allerbedste pladser i salen, kan du vælge billetpakken HOT TICKETS.

Lige her kan du se, hvad du får, hvis du køber VIP-pakken:

VIP-pakken til Jersey Boys Musikhuset Esbjerg med de bedste pladser, velkomstdrink, fri bar i pausen, goodiebag, program

VIP-pakken kan kun vælges til forestillingerne torsdag, fredag og lørdag aften.


Danmarks største musicalstjerner

I hovedrollerne som de fire Jersey-drenge Frankie, Tommy, Bob og Nicki kan du glæde dig til at opleve nogle af Danmarks bedste sangere og musicalperformere.

I rollen som Frankie Valli med den enestående falsetstemme kan du se frem til at opleve det unge stortalent Mikkel Hoé Knudsen. Han har været medvirket i blandt andet Kærlighed ved første hik!, The Phantom of the Opera, Oliver!, og Shu-Bi-Dua – The Musical.

Johannes Nymark har medvirket i en lang række musicals og film, siden han fik sit gennembrud som Aladdin i 2012. Johannes har desuden både vundet Melodi Grand Prix med gruppen Lighthouse X, været vært for showet to gange og medvirket i Vild med dans. I Jersey Boys har han rollen som Tommy Devito.

Søren Torpegaard har allerede haft fremtrædende roller i bl.a. Dance of the Vampire, Oliver! og Kinky Boots på Det Ny Teater. Nu kan du opleve ham i Jersey Boys i rollen som Bob Guadio.

Han har medvirket i en lang række film, tv-serier og musicals, heriblandt film som 9. april og Jagtsæson, serier som Rita og The Rain og musicals som Mamma Mia!, og The Sound of Music. Nu kan du glæde dig til at opleve Jesper Paasch i rollen som Nick Massi, når Jersey Boys indtager Musikhuset Esbjerg til november 2023.


Stærke kræfter bag musicalen

Bag musicalen i Musikhuset Esbjerg står Lion Musicals, som tidligere har stået bag succeserne Kærlighed ved første hik, Midt om natten, The Bodyguard, Shu-bi-dua og Pretty Woman.

I spidsen for produktionen har Lion Musicals sikret sig de senere års mest succesfulde danske musicalinstruktør, Thomas Agerholm, der har instrueret blandt andet Shu-bi-dua og The Bodyguard. Den prisbelønnede scenograf Benjamin La Cour, der stod bag blandt andet The Bodyguard, vil stå for scenografi og kostumer, mens koreografien er lagt i hænderne på Kim Ace Nielsen, som har skabt koreografi til Shu-bi-dua samt shows til store festivalscener, sommerrevyer og Eurovision Song Contest.


Om Frankie Valli and the Four Seasons

Frankie Valli and The Four Seasons er en af musikhistoriens allerstørste grupper, og bandet dominerede især 60’ernes hitlister med utallige ørehængere.

Blandt deres store hits er Big Girls Don’t Cry, Sherry, Dawn og Rag Doll. Ikke ulig The Beach Boys blev gruppen kendt for sine avancerede harmonier, der blev ført an af frontfiguren Frankie Vallis karakteristiske falset. Som solist står Valli desuden bag titelnummeret fra Grease, såvel som megahittet Can’t Take My Eyes Off You. Frankie Valli and The Four Seasons blev optaget i The Rock and Roll Hall of Fame i 1990, og gruppen har solgt 175 millioner plader på verdensplan.


Spisning

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter tre skønne retter inspireret af Jersey Boys-universet til dig og dit selskab. Menuen består af:


Flammebagt laksefilet med cajun oliedressing, spicy tomatmarmelade og salater

***

Oksebrisket US dry rub style, gule beder, saltbagt selleri og grønkål

***

Cheesecake med rysteribs og hvid chokolade


Vær opmærksom på at den 26. november foregår spisning efter showet.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant Kunsten til Dinner Night

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Produktion: Lion Musicals og Live Nation


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn:
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 120 - 970 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 23. November 2023 20:00 - 25. November 2023 20:00
  • Kategori: Musical, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu