Jesper Lundgaard

7. December 2022 19:30

Kom i julestemning med Jesper Lundgaards julekoncert Når julen er her

Sammen fejrer vi julen i det smukke musikalske julelandskab, som Jesper Lundgaard med sin smukke stemme, nærvær, humor og charme leder os sikkert igennem.

I år drysser Jesper ekstra julemagi over koncerten med sin fantastiske gæstesolist, gospelsangerinden Lene Nørrelykke.

Sammen skaber de to en herlig julesymfoni, som du ikke vil gå glip af. Den musikalske aften bliver krydret med minder og beretninger fra Jespers personlige liv, som er med til at give en nærværende og hyggelig stemning.

Julekoncerten Når julen er her består af Jespers hit med samme navn, danske salmer og internationale julesange, som får hele familien i den rette julestemning.

Jesper og Lene glæder sig til at byde dig velkommen til en dejlig koncert i julens tegn.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort