Jethro Tull

1. Marts 2019 20:00

 

Ian Anderson, den legendariske, tværfløjtespillende frontmand i Jethro Tull, gæster Musikhuset med sin nye besætning

I år er det 50 år siden, at Jethro Tull pladedebuterede, og op gennem 1970’erne var bandet med til at definere rockhistorien.

I 1971 udgav bandet deres første mesterværk, det grandiose rockopus Aqualung, og allerede året efter udkom Thick as a Brick, der den dag i dag står som en milepæl i den progressive rocks historie.

I dag har Jethro Tull udgivet 30 album, solgt 60 millioner eksemplarer og givet mere end 3.000 koncerter over alt på kloden.

Flere af medlemmerne er efter alle disse år med turnéer verden rundt faldet fra. Men ikke hjernen bag Jethro Tull, Ian Anderson – sanger, sangskriver og rockhistoriens mest berømte fløjtespiller!

Nu gæster Ian Anderson og resten af Jethro Tull for første gang nogensinde Musikhuset Esbjerg med den musik, der har været med til at forme rockhistorien gennem et halvt århundrede.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 395 - 495 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 1. Marts 2019 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.