John

20. Maj 2021 17:30 - 20. Maj 2021 20:30

Oplev Rasmus Bjerg i rolle som John Mogensen, når han hylder manden, musikken og historien bag Danmarks mest folkekære musiker

NY DATO: På grund af corona er koncerten blevet flyttet fra den 25. marts 2021 til den 20. maj 2021. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmierne på Ole Bornedals biografiske drama Så længe jeg lever, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg tager på tour i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands-orkester under kyndige ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

”Det bliver en folkefest for hele familien. Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!” siger Rasmus Bjerg om koncerten, der er en hyldest til manden, musikken og historien om John Mogensen.

Glæd dig til at opleve hyldestkoncerten John, når Rasmus Bjerg inviterer både nye og gamle rullesten til folkefest i Koncertsalen.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 305 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 20. Maj 2021 17:30 - 20. Maj 2021 20:30
  • Kategori: Koncert, Show, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere