Johnny Madsen

7. November 2022 19:00

De fleste danskere har oplevet Johnny Madsen på mindst én af landets mange musikscener, men nu kan du glæde dig til anekdoter og røverhistorier fra en enestående karriere, når Danmarks største nulevende rocklegende debuterer på foredragsscenen

NY DATO: Foredraget er flyttet fra den 13. december 2021 til den 7. november 2022. Billetkøbere er kontaktet. 

Vi er enormt stolte og glade for at kunne byde velkommen til en hel unik aften i selskab med en af Danmarks største musikere. Johnny Madsen spiller for udsolgte huse i hele landet, men nu har du muligheden for at høre anekdoterne bag sangene, røverhistorierne fra backstage og fortællinger om en bemærkelsesværdig karriere, der startede hjemme på Thyborøn/Lemvig-egnen.


Rockstjerne fra den danske vestkyst

Johnny Madsen har altid sat en ære i at skille sig ud fra mængden. Og det må man sige, han gør – med stor succes. Den imponerende karriere startede i lokale bands hjemme i Vestjylland, hvor man ikke reklamerede med store drømme om succes og berømmelse. I dag har den folkekære musiker været en integreret del af den danske musikscene i mere end 30 år, og til Madsens koncerter skråler både unge og gamle stadig med på hits som Færgemanden, Æ kør o æ motorvej og Udenfor Sæsonen. Udover en imponerende musikkarriere er Johnny Madsen en respekteret kunstmaler og har galleri på Fanø.

Foredraget foregår i samtale med Henrik Røde Jensen, Johnny Madsens livslange ven og tidligere tourmanager.

Glæd dig til en underholdende og uden tvivl enestående aften i selskab med en af vores tids største musikere! Det bliver en aften om nogle af Johnny Madsens skæve vinkler, holdninger, hans maleri og meget mere.


Det praktiske

Arrangør: Tikko
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Pris: 399 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 7. November 2022 19:00
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort