Jorden rundt på 80 dage

Jorden rundt på 80 dage

30. September 2019 19:30

Jules Vernes elskede eventyr er i hænderne på Flemming Jensen blevet til en hæsblæsende musikalsk operettekomedie

Fire skuespillere, 52 roller, 80 dage og en rejse jorden rundt. Det er ingredienserne i Flemming Jensens uforskammet frie fortolkning af Jules Vernes forrygende eventyrklassiker Jorden rundt på 80 dage.

Du er inviteret med, når den excentriske eventyrer Phileas Fogg (Jacob Morrild) og hans butler Jean Passepartout (Thomas Mørk) tager afsted på deres vilde eventyr, der blandt andet fører dem til Paris, Gibraltar, Hong Kong, Port Said, Calcutta, Cairo – og Travemünde. Ja, kort sagt vil verdensdelene flimre forbi øjnene af de måbende tilskuere, og de mange kostumeskift, de fire tilskuere skal igennem, vil give alle i salen sved på panden – og masser af gode grin.

Flemming Jensens udgave af Jorden rundt på 80 dage er, på trods af det knap 150 år gamle forlæg, højaktuel med sin behandling af emner som globalisering, mødet med andre kulturer og ulighed.

Forfatter og instruktør: Flemming Jensen
Medvirkende: Thomas Mørk, Jacob Morild, Lisbeth Kjærulff og Kim Hammelsvang
Scenografi: Kirsten Brink
Musik: Lars Fjeldmose
Produktion: DK Turné Teater

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Foredrag om Jules Verne

Inden forestillingen inviterer Musikhuset Esbjerg i samarbejde med Esbjerg Kommunes Biblioteker til optaktsforedrag om Jules Verne. Læs mere her.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 2 timer inkl. pause
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

Køb billet KØB SPISNING M.M.