Karen-Marie Lillelund

22. September 2020 19:00

Oplev en af landets bedste og mest populære foredragsholdere Karen-Marie Lillelund på scenen i Musikhuset Esbjerg

Karen-Marie Lillelund er en fantastisk foredragsholder, som med sin smittede lattermildhed og glimt i øjet får publikum til at grine fra det sekund, hun træder ind på scenen. Med humoren i fokus får hun formidlet store og små emner, som giver stof til eftertanke – hvad enten emnet passion, motivation, at leve livet, mænd i lycra, fedt-piller eller noget helt andet.

I 2020 tager hun på turné med sit nye foredrag Det er ikke forbudt at grine.

Når livets alvor melder sig med kriser af alle afskygninger, er der altid nogen, der kommer i tvivl. Er det her for alvorligt til, at vi må grine?

Og det er muligvis for alvorligt til, at vi kan grine af det her og nu, men det er aldrig forbudt at grine. Humor er sammen med flere andre værktøjer noget af det, der kan hjælpe os gennem både kriserne og livet i det hele taget. Karen-Marie giver sit bud på, hvordan man rydder op i tankemylder og bekymringer, bliver mere nærværende og bedre til at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Og husk: Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.

Det er altid rart at være en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, og det må man sige, at Karen-Marie Lillelund er. Ikke nok med, at hun trækker fulde huse over alt i Danmark, så er hun også to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex, og hun har modtaget prisen som Årets Erhvervskvinde i Nordjylland.

 

Det praktiske

Arrangør: Jysk Fynske Medier
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være forstyrrende og er derfor ikke tilladt

  • Pris: 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 22. September 2020 19:00
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere