Karen-Marie Lillelund

14. Marts 2018 19:30

 

Karen-Marie Lillelund er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, og nu kan du i Musikhuset Esbjerg opleve hvorfor, når hun med livsglæde og lattermildhed formidler ny og spændende viden om humor

Karen-Marie Lillelund elsker humor. For hun mener, at humor kan være med til at flytte bjerge – både privat og i ens arbejdsliv. For hvem nyder ikke, når en person har humor, og man kan grine sammen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv, og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv.

Karen-Marie har skrevet tre bøger med udgangspunkt i sine foredrag, nemlig Humor i ledelse, Humor på arbejde og Håndbog til et lattermildt liv. Fra 2000 til 2013 var Karen-Marie bakkesangerinde i den gamle pavillon på Dyrehavsbakken, og i foråret 2012 havde hun premiere på sit første onewomanshow, Karen-Marie Lillelund i godt selskab, et musikalsk underholdningsshow, som spillede for fulde huse i både Aalborg, Aahus, Odense og København.

Den tyske filosof Immanual Kant har sagt, at ”som modvægt til livets mange sorger har himlen skænket mennesket tre gaver: håbet, søvnen og latteren.”

Og helt i tråd med det, har Karen-Marie gjort det til sit mål i livet at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden.

Arrangør: Jysk Fyske Medier

Dørene til Teatersalen åbnes 19:00

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for  kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 205 - 255 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 14. Marts 2018 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her