Klassebilledet

4. April 2018 19:30

 

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af typer, skæbner og karakterer, og i Klassebilledet tegner Mikkel Schrøder et kærligt portræt af dem alle

Med underfundige tekster og musikalske ørehængere fører Mikkel Schrøder os tilbage til de uskyldige ungdomsår, hvor bajere var noget, man drak fra en pose i en hæk, og forelskelser var noget, der hændte lige så hyppigt som forviklinger i Dallas.

Han taler og synger om alle de andre fra klassen – dem, vi står ved siden af på klassebilledet – for hvad skete der egentlig med dem? Hvordan var de dengang, og hvordan er de nu? Hvad med Nina, der var fem år foran de andre piger og havde en kæreste på 25 år? Hvad med Mogens, der ville være jægersoldat? Hvad med Rikke, der stadig legede hest, da hun var 19 år? Og hvad med alle de andre?

Klassebilledet er et forfriskende nyt og anderledes show, hvor Mikkel Schrøder – der spiller samtlige roller – både vil få dig til at grine og til at græde.

Læs mere på www.klassebilledet.com

Forfatter: René Vase og Jannik Fuglsang

Instruktør: Peter Schrøder

Produktion: Vendsyssel Teater

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 230 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 4. April 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her