Kulturshow 2022

15. Januar 2022 19:00 - 15. Januar 2022 22:00

JydskeVestkysten har fødselsdag den 15. januar. Det fejrer vi ved at uddele vores kulturpris på 50.000 kroner og med et festfyrværkeri af underholdning i topklasse.Køb din billet her (du viderestilles til Nembillet.dk)

KØB SPISNING TIL KULTURSHOW 2O22 – KLIK HER KØB PAUSELOUNGE TIL KULTURSHOW 2O22 – KLIK HER


Trine Gadeberg
I monologen vil Trine Gadebergs skønne figur Pelle på satirisk vis forholde sig aktuelt til den verden og det samfund, der optager os lige nu og her.

Den Kgl. Balletskole
Med sin beliggenhed midt i Odense danner denne skole rammen om en kreativ danseverden, som er redekasse for morgendagens store dansere

Esbjerg Ensemble
Læn jer tilbage og nyd en spændende, anderledes og talentfuld version af kendingsmelodien til en af de helt store politiserier gennem mange år.

Sanne Salomonsen
Vores skønneste rockmama får os alle til at skråle uhæmmet med på de største hits, som alle gennem tiden på en eller anden måde har rørt os.

Ghita Nørby & Lars Hannibal
Der sker noget helt unikt, når mennesker mødes. Samspillet øger energien og skaber rum til nærvær i sin reneste form. Dette mærkes, når to af Danmarks allerstørste ikoner indtager scenen sammen.

Nanna Gundersen
Esbjergs egen smukke sangfugl. Med sit skønne væsen fyldes salen med sang, dans, smil og glæde.

Konferencier
Kasper Krogsgaard leder os endnu engang kyndigt gennem en stor aften i kulturens tegn.


Det praktiske

Arrangør: JydskeVestkysten
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder

  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 15. Januar 2022 19:00 - 15. Januar 2022 22:00
  • Kategori: Show
Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.