Kulturshow

15. Januar 2023 19:00

JydskeVestkysten har fødselsdag d. 15. januar, og det fejrer vi ved at uddele vores kulturpris på 50.000 kroner og med et festfyrværkeri af underholdning i topklasse. Se frem til et brag af en fest i Musikhuset Esbjerg

JydsteVestkystens farverige fødselsdagsfest, Kulturprisen 2023, er lige om hjørnet.

Her er tre gode grunde til at tage afsted

  • Fordelagtig pris til abonnenter (læs mere nederst på siden)
  • Vær med til at hylde kulturlivet i Syd- og Sønderjylland
  • Underholdning i topklasse hele aftenen 

Det er muligt at tilkøbe spisning. Vælg mellem en almindelig, vegetarisk, diabetikervenlig eller glutenfri menu. Du tilkøber spisning her på siden.


Glæd jer til at blive underholdt

Aftenen byder på massevis af god underholdning. Se bare her.


Konferencier – Jan Svarrer
Lad jer føre sikkert og underholdende igennem showet af konferencier Jan Svarrer, som er kendt som musiker, foredragsholder, skuespiller, komponist og som en af landets bedste komikere. 


Operasanger og revyskuespiller Lisbeth Kjærulff 
Lisbeth Kjærulff er en alsidig sanger og skuespiller.  Hun har medvirket i både revyer, musicals, operetter og operaer rundt i hele Danmark og arbejdet blandt andet på både Det Ny Teater i København, Aalborg Teater, Folketeatret, Det Kgl. Teater og Den Ny Opera, som holder til i Esbjerg.  

De sidste 7 år har hun været en fast del af teaterkompagniet Figaros. Det leverer komiske musikforestillinger med et twist til de danske teaterforeninger. 


Flemming Jensen 
Altid morsomme Flemming Jensen er kendt for at tilpasse sig de situationer, han befinder sig i. Til aftenens show stiller han satirisk skarpt på ”Hvad er kultur?”. Glæd dig til at opleve vid, ironi og satire fra den folkekære entertainer. 


Let´s Dance  
Tag med ind i dansens verden, når koreograf Mirja Kennedy står i spidsen for en ny-koreograferet optræden med danseskolens talentfulde og fantastiske dansere. 


HeartBeat Group 
Publikum inviteres på en alsidig showoplevelse i det magiske univers, hvor grænserne flyttes for den rytmiske historiefortælling. 


Michelsen & Bramsen 
Aftenen rundes flot af med de to seje artister – Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen. Lyt og syng selv med, når de bringer hits som Jeg vil la’ lyset brænde, Sig du ka’ li’ mig og mange flere tilbage til scenen foran et publikum, der stadig hylder 80´erne og 90´ernes musikalske storhedstid.


Rabatpris til medlemmer af JV’s fordelsklub

Er du medlem af JV’s fordelsklub, kan du købe billetter til showet til rabatpris via www.avisfordele.dk.


Det praktiske

Arrangør: JydskeVestkysten
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før koncerten starter
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den

  • Priser: 325 - 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 15. Januar 2023 19:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu