Kunsten at Glædes i Kor

2. November 2019 19:30


Vadehavets største publikumskor i fællessang og fællesskab om Vadehavets vidunderlige sangskat, kultur og natur

Det bliver monstrøst. Et sandt musikalsk og visuelt overflødighedshorn.
Så sandelig én af årets største koncertoplevelser
!”. Sådan siger musikeren
Casper Mikkelsen om koncerten Kunsten at glædes i kor. Han har sammensat
et program af både kendte og nyskrevne sange fra Vadehavet, som publikum synger sammen med et orkester, der består af en række af landets bedste musikere.

Det er egentlig meget simpelt: Vores ambition er at samle Vadehavets største publikumskor, om en fælles glæde ved sang og musik og dele en stor
musikalsk og social oplevelse.” Sådan siger musikeren Casper Mikkelsen om koncerten og uddyber:

Det er en koncert, hvor vi er fælles om at skabe musikken. Alle er velkomne til at synge med – både øvede sangere og begyndere, etablerede kor og enkeltpersoner. Bare man er glad for at synge”. Man er selvfølgelig også velkommen til at læne sig tilbage og bare nyde koncerten.

Ved koncerten akkompagneres det store publikumskor af et professionelt orkester, der består nogle af landets bedste musikere, der sammen og hver for sig har spillet og/eller indspillet med blandt andre Johnny Madsen, Chief1 (kendt fra “En Sang fra Hjertet”), Anders & Benjamin Koppel, DR Bigbandet, Aarhus Jazz Orchestra, Slesvigske Musikkorps, Per Vers, Finn Ziegler, Hugo Rasmussen, Sinne Eeg, Paul Harrison Band, Uhrban Stöjband, Celebrating The Last Waltz og Woodstock ’69 – En Hyldestkoncert.

Alle i publikum, der har lyst til at synge med, kan øve sig på sangene hjemmefra. Noder, tekst og indspilninger på aftenens repertoire kan findes via dette link:

https://www.dropbox.com/sh/w9wnnmvq29k3hc2/AAC0LBObopyIqByuNVioWLbCa?dl=0

Arrangementet støttes af Kulturregion Vadehavet, Nationalpark Vadehavet, Statens Kunstfond og Georg Jocks Fond.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Mht. fotografering/optagelse af koncerten skal I endelig bare fyre den af, hvis I lover at dele optagelser og billeder på sociale medier. Og husk endelig, at det ser MEGET bedre ud at tage koncertbilleder uden blitz 😉

  • Pris: 155 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 2. November 2019 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.