Kunsten at glædes i kor // Esbjerg synger sammen

13. August 2020 20:00

Få en unik musikalsk oplevelse til Vadehavets største fællessangskoncert Kunsten af glædes i kor, som du kan opleve i smukke omgivelser i musikhusets hovedfoyer

Kunsten at glædes i kor forener koncert og fællessang med Vadehavet som tema – og ALLE kan være med.

Koncerten er kulminationen på sommerprojektet ESBJERG SYNGER SAMMEN – HVER FOR SIG, der også omfatter en række videoperformances fra særlige steder i Esbjerg Kommune, som kan findes på sociale medier i juli og august.

Om koncerten i musikhuset siger orkesterleder Casper Mikkelsen:

”I lang tid har vi været tvunget til at holde afstand til hinanden. Dette er en koncert, hvor vi i corona-venlig afstand har fokus på fællessang og fællesskab. Alle er velkomne til at synge med. Men man skal selvfølgelig også være velkommen til at læne sig tilbage og bare nyde koncerten. Det bliver stort!”

Fællessangene har alle en relation til Vadehavet, og repertoiret byder bl.a. på sange af Jens Rosendahl som Du kom, med alt det der var dig, samt salmer som Se, nu Stiger Solen.

 

Ved koncerten akkompagnerer Casper Mikkelsens orkester fællessangene sammen med sangerinden Signe Juhl og nogle af landets bedste musikere, der har samarbejdet med blandt andre Johnny Madsen, Chief1 (kendt fra En Sang fra Hjertet og Toppen af Poppen), DR Bigbandet, Aarhus Jazz Orchestra og Woodstock ’69.

Besætning

Orkesteret består af Signe Juhl (vokal og piano), Niels Kvist (bas), Bo Møller (guitar), Casper Mikkelsen (vokal og trommer), Janne Therkildsen (vokal), Inger Juhl (vokal) samt Christian Kronborg (Lyddesign).

Kunsten at glædes i kor er koncert, fællessang og fællesskab i coronavenlig afstand.

Der er altså tale om et helt enestående koncert- og fællessangsformat, som man vil leve højt på længe efter!

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Bemærk: Unummererede pladser – begrænset antal billetter som følge af covid-19 restriktioner

  • Pris: 150 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 13. August 2020 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere