Kvinde kend din krop

11. Oktober 2018 19:30

 

Den ikoniske kvindebibel dramatiseres som moderne, relevant og anmelderrost teater

Kvinde kend din krop vakte opsigt på grænsen til ramaskrig, da den udkom i 1975. Som rødstrømpernes kampskrift i kvindelig selvopdagelse og selvrespekt var den revolutionær. Siden er den blevet ikonisk, og efterfølgende har hvert årti fået sin årgang.

Mungo Parks anmelderroste dramatisering af Kvinde kend din krop udspiller sig som en collage af udtræk fra bøgernes vejledninger, vævet sammen af tanker, følelser og erfaringer fra virkelighedens kvindeliv.

Tilsat humor går det over kvinderoller, orgasme og overgangsalder til nyere fænomener som plastikkirurgi og stress. Så tag veninderne, mor og datter med under armen til en kærlig og nuanceret hyldest til kvinder i alle aldre. Og glem ikke far og søn. For man(d) vil da kende sin kvindes krop!

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter og instruktør: Kamilla Wargo Brekling

Medvirkende: Marianne Mortensen og Henrik Prip

Produktion: Mungo Park og Rogaland Teater

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:30.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og derfor ikke er tilladt.

  • Priser: 150 - 240 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 11. Oktober 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.