Lars Hjortshøj

31. Oktober 2019 19:00

Så er Lars Hjortshøj klar med nyt onemanshow – det var meningen, showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B

Gris & Grin er MHE Comedy Clubs koncept, hvor du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 100! Bestil spisning, når du køber billet

For hvem kan løse verdens problemer, hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn – og hvor mange køn findes der egentlig i 2018? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting? Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet!

Fortvivl ikke! Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

 

Hjortshøj er klar med Plan B

Lars Hjortshøj har nu rundet de 50 år, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub – og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig sagtens være med. Dine andre planer går sikkert i vasken, og så er Hjortshøj den perfekte Plan B.

“Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” siger Lars Hjortshøj.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Døråbning: Dørene til Teatersalen åbnes 18:30

Varighed: 1 time og 20 minutter uden pause

 

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og der derfor ikke tilladt

  • Priser: 260 - 290 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 31. Oktober 2019 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.