Lars Lilholt

18. Februar 2020 19:30

Oplev Lars Lilholts sange i akustiske, intime og afdæmpede versioner – med de dertil hørende historier – når han lægger vejen forbi Musikhuset med koncerten Storyteller

Lars Lilholts sange er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv. Storyteller-koncerten fra Det Kgl. Teater i 2018 er blevet vist flere gange på TV og var en bragende succes, der nu udkommer som dvd. I Storyteller-konceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig, akustisk balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

 

En erfaren kunstner

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Med på scenen er Gert Vincent på el- og akustisk guitar, Kristian Fogh på tangenter, Eddi Jarl på slagtøj samt Mads Kjøller-Henningsen på fløjter og drejelire.

Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums og har turnéret i efterhånden mange år. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivals med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless. Til Smukfests 40 års jubilæumskoncert var Lilholt en af de helt store oplevelser, da 30.000 mennesker sang Kald det Kærlighed, så det kunne høres over hele Skanderborg.

Til foråret kan du opleve ham i Musikhuset, når han indtager Teatersalen.

 

Fremragende livemusiker

Lars Lilholt har altid været en fremragende livekunsterne. Og faktisk bliver han bare bedre med alderen, hvis man skal tro anmelderne.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ”Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling”. (Gaffa)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ”Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner”. (Fyns Stiftstidende)

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: Ca. 1 time og 30 minutter uden pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort