Lasse Rimmer

1. November 2019 19:00

Lasse Rimmer gæster Musikhuset med sit nye og hidtil mest personlige show 

Husk Gris & Grin – MHE Comedy Clubs koncept, hvor du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 125! Bestil spisning, når du køber billet

De fleste kærestepar lever med problemer af den mere overkommelige slags: Hvem slog ikke wc-brættet ned? Hvem har været den anden utro med en ny Netflix-serie? Hvem satte den tomme mælkekarton tilbage i køleskabet?

I en ung alder fik Lasse Rimmers kæreste et nyt hjerte og skippede ved samme lejlighed alle de små og ligegyldige stridsemner. For hvilket kærestepar bekymrer sig om Netflix-utroskab eller tomme mælkekartoner, når den ene part er i risikogruppen for en alt for tidlig udløbsdato?

I sit nye og hidtil mest personlige show ”Færre end 3” tager Lasse Rimmer livtag med parforholdsproblemer på et fareniveau, der heldigvis er ukendt for de fleste, men som må og skal konfronteres med humor, med seriøsitet og først og sidst – med hjerte. ❤

Lasse Rimmers nye show “Færre end 3″ har fået forrygende anmeldelser efter premieren fredag 26. april på Folketeateret i København. Anmelderne er enige om, at showet er dybt personligt, følsomt, skaber eftertanke og har masser af bid i humoren. “Færre end 3” er et meget personligt show, hvor Lasse Rimmer tager både sit nuværende og tidligere parforhold op til overvejelse med meningsfuld komik på en alvorlig baggrund, idet hans kæreste er hjertetransplanteret.

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart. Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.