Led Zeppelin Jam

3. December 2020 20:00

Led Zeppelin Jam er tilbage og klar til at fyre op for musikken fra et af historiens største og bedste rockbands

Det er svært helt at begribe, hvor vanvittigt et band Led Zeppelin egentligt var. De havde i Robert Plant en af rockhistorien mest karismatiske og dygtige sangere. Guitarist Jimmy Page og bassist John Paul Jones var blandt de bedste, der nogensinde har spillet på deres respektive instrumenter. Og ingen har nogensinde spillet trommer bedre end John Bonham. Gruppen var, fra debuten og op gennem 1970’erne, banebrydende, og deres seks første albummer var monumentale mesterværker, der ændrede musikhistorien for bestandigt.

Men i 1982 var det slut. Trommeslager John Bonham døde, bandet gik i opløsning, og millioner af fans blev efterladt med et stort, zeppelinerformet hul i deres musikhjerte.

I 1989 – før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik – fik danske Led Zeppelin-fans langt om længe et plaster på såret. Landets første, store hyldestband, Led Zeppelin Jam, opstod med Alex Nyborg Madsen i front, og gruppen begyndte at turnere land og rige rundt og spiller deres idolers vilde, virtuose rockmusik.

I 2019 havde Led Zeppelin Jam så 30-års-jubilæum, og samtidig er det 50 år siden, Led Zeppelin udsendte deres debutalbum. Det skal ikke gå ubemærket hen, og vi fejrer det med en fantastisk rockfest i Musikhuset Esbjerg.

 

Ny, karakteristisk sanger

Led Zeppelin Jams oprindelige sanger, Alex Nyborg Madsen, har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger.

Denne nye sanger er Thomas Carlsen. Han er den arketypiske frontfigur og en fremragende rocksanger med masser af energi, og han kender og elsker Led Zeppelins repertoire. Thomas er en energibombe på en scene og kommer helt ud over kanten – ganske som en vis Robert Plant.

Led Zeppelin Jam består udover sanger Thomas Carlsen af Henrik Tvede (guitar), Martin Schwerin (guitar), Carsten Neumann (bas), Benjamin Fischermann (trommer) og Lars Mitch Fischermann (trommer).

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden koncerten
Varighed: 2 timer (inklusive pause)
Foto: Fotografering/videooptagelse af koncerten kan være forstyrrende for andre og er derfor ikke tilladt

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere